KURSER

På vores kurser stræber vi efter at skabe et trygt læringsrum for alle.  Vi tager udgangspunkt i vores elevers niveau og sørger for at alle kommer godt med fra start. Der findes ingen dumme spørgsmål. Du får masser af teknisk viden samt rum og opbakning til din kreative udfoldelse. Vi har navne og pronominrunder på alle vores kurser (Det vil sige at man fortæller om man foretrækker hun, hen, den, de eller han etc. som omtale) 


FLERE UNDERVISNINGSTILBUD

Er der ikke lige nogle af vores nuværende tilbud, der passer til dit behov eller kalender, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har mange muligheder for at sammensætte nye hold eller oprette privatundervisning efter behov. 
Skriv til undervisning@beatsbygirlz.dk og fortæl lidt om dine ønsker og læs mere om vores undervisere her 

SOUNDS & SONGS

Kreativ musikproduktion for

alle kvinder, transpersoner og ikke-binære personer


Fortolk et digt eller et billede, sæt musik til en fortælling eller skab en sang med din egen tekst. En sjov og kreativ måde at lære at lave musik på computeren. Kurset er for begyndere såvel som letøvede. Vi har computere, men tag gerne din egen med.


8 Onsdage 18-21
Rytmisk Center, Vesterbro

Kursusstart d. 3.3.2021

Pris: 2279

Underviser: Katrine Villadsen

LOGIC PRO BEGYNDER

(Marts-April)


Musikproduktion i Logic for alle

kvinder, transpersoner og ikke-binære personer


En grundig introduktion til Logic Pro X vigtigste funktioner. Kurset er henvendt til dig der ønsker at komme godt fra start med deres musikproduktion i et trygt og hyggeligt læringsmiljø der tilpasses dit niveau. Du får masser af teknisk viden og tips og tricks der gør din arbejdsgang hurtigere og elegant, så der kommer flow i din musikproduktion og kreativitet.
Derudover stræber vi efter at skabe rum og opbakning til din kreative udfoldelse.


6 torsdage af 2,5 timer kl. 15.45
Rytmisk Center, Vesterbro

Kursusstart d. 4.3.2021

Pris: 1425,-
Underviser: Annelise Witek

Elektronisk musikproduktion og sangskrivning (Aarhus)Musikproduktion og sangskrivning for

alle kvinder, transpersoner og ikke-binære personer


Her er både mulighed for at teknik-/og lydnørde med sampling, midi-instrumenter, audiobehandling, EQ, compressor, vokalproduktion, mixing mm. og til at fordybe sig i tekst og melodi, alt efter hvor du er din process og hvordan du arbejder. Kom hvis du er helt ny eller har lidt erfaring, der er plads til både begyndere og øvede og masser af tips og tricks at hente uanset. Vi arbejder med forskellige rammer og benspænd, som kan løses alt efter dit niveau. Lad os sammen skabe et rum hvor der er plads til at udtrykke sig på forskellige måder.9 tirsdage af 2 timer kl. 18.00
LGBT+ Huset, Aarhus

Kursusstart d. 16.12.2020

Pris: Gratis
Underviser: Rikke Østergaard

BEATS BY US

Udvidet musikproduktion for alle kvinder, transpersoner og ikke-binære personer (letøvet, øvet) 


I løbet af 12 kursusgange vil du blive grundigt indført i de tekniske aspekter af musikproduktion samt en kursusgang om branchekendskab, så du er godt klædt på til at udvikle dine evner, talent og karrieremuligheder inden for musikproduktion. Kurset er lidt videregående og for folk med kendskab til et musikproduktionsprogram (DAW) (logic og ableton)


12 Torsdage 19-22

Rytmisk Center, Vesterbro 

Næste kursusstart d. 4.3.2021

Pris: 4274,-

Underviser: Annelise Witek

ABLETON BEGYNDER


Musikproduktion i Ableton for alle

kvinder, transpersoner og ikke-binære personer


Vil du lære at bruge programmet Ableton Live fra bunden, er dette kursus for dig. Du vil bl.a. lære at editere dine tracks, bruge effekter som rumklang og ekko og forstå hvordan lyd og arrangement fungerer i en produktion. Du vil lære at optage f.eks. sang samt andre teknikker du skal bruge til din musik og hvordan Ableton Lives særlige session view kan bruges i en kreativ tilgang til sangskrivning og produktion.8 torsdage kl. 18-19.45
Rytmisk Center, Vesterbro

Kursusstart d. 4.3.2021

Pris: 2623,-
Underviser: Katrine Villadsen

LOGIC PRO BEGYNDER

(April-Juni)


Musikproduktion i Logic for

alle kvinder, transpersoner  og ikke-binære personer


En grundig introduktion til Logic Pro X vigtigeste funktioner. Kurset er henvendt til dig der ønsker at komme godt fra start med deres musikproduktion i et trygt og hyggeligt læringsmiljø der tilpasses dit niveau. Du får masser af teknisk viden og tips og tricks der gør din arbejdsgang hurtigere og elegant, så der kommer flow i din musikproduktion og kreativitet.
Derudover stræber vi efter at skabe rum og opbakning til din kreative udfoldelse.6 torsdage af 2,5 timer kl. 15.45
Rytmisk Center, Vesterbro

Kursusstart d. 22.4.2021

Pris: 1425,-
Underviser: Annelise Witek