Beats By Girlz Denmark

Kurser

På vores kurser stræber vi efter at skabe et trygt læringsrum for alle.  Vi tager udgangspunkt i vores elevers niveau og sørger for at alle kommer godt med fra start. Der findes ingen dumme spørgsmål. Du får masser af teknisk viden samt rum og opbakning til din kreative udfoldelse. Vi har navne og pronominrunder på alle vores kurser (Det vil sige at man fortæller om man foretrækker hun, hen, den, de eller han etc. som tiltale) 


Flere undervisningstilbud

Er der ikke lige nogle af vores nuværende tilbud, der passer til dit behov eller kalender, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har mange muligheder for at sammensætte nye hold eller oprette privatundervisning efter behov. 
Skriv til undervisning@beatsbygirlz.dk
og fortæl lidt om dine ønsker og læs mere om vores undervisere her 

Sounds & Songs

Kreativ musikproduktion for kvinder, trans- og ikke-binære


Fortolk et digt eller et billede, sæt musik til en fortælling eller skab en sang med din egen tekst. En sjov og kreativ måde at lære at lave musik på computeren. Kurset er for begyndere såvel som letøvede. Vi har computere, men tag gerne din egen med.


8 Onsdage 18-21
Rytmisk Center, Østerbro

Kursusstart d. 15.1.2020

Pris: 2279

Underviser: Katrine Villadsen

Logic begynder 1


Musikproduktion i logic for kvinder, trans- og ikke-binære


En grundig introduktion til Logic Pro X vigtigste funktioner. Kurset er henvendt til dig der ønsker at komme godt fra start med deres musikproduktion i et trygt og hyggeligt læringsmiljø der tilpasses dit niveau. Du får masser af teknisk viden og tips og tricks der gør din arbejdsgang hurtigere og elegant, så der kommer flow i din musikproduktion og kreativitet.
Derudover stræber vi efter at skabe rum og opbakning til din kreative udfoldelse.

.


6 torsdage af 2,5 timer kl. 15.45
Rytmisk Center, Vesterbro

Kursusstart d. 10.9.2020

Pris: 1425,-
Underviser: Annelise Witek

Beats By Us

Udvidet musikproduktion for kvinder, trans- og ikke-binære (letøvet, øvet) 


I løbet af 12 kursusgange vil du blive grundigt indført i de tekniske aspekter af musikproduktion samt en kursusgang om branchekendskab, så du er godt klædt på til at udvikle dine evner, talent og karrieremuligheder inden for musikproduktion. Kurset for folk med lettere kendskab til et musikproduktionsprogram (DAW)


12 Torsdage 19-22

Rytmisk Center, Vesterbro 

Næste kursusstart d. 10.9.2020

Pris: 4274,-

Underviser: Annelise Witek

Logic begynder 2


Musikproduktion i logic for kvinder, trans- og ikke-binære


En grundig introduktion til Logic Pro X vigtigeste funktioner. Kurset er henvendt til dig der ønsker at komme godt fra start med deres musikproduktion i et trygt og hyggeligt læringsmiljø der tilpasses dit niveau. Du får masser af teknisk viden og tips og tricks der gør din arbejdsgang hurtigere og elegant, så der kommer flow i din musikproduktion og kreativitet.
Derudover stræber vi efter at skabe rum og opbakning til din kreative udfoldelse.

.


6 torsdage af 2,5 timer kl. 15.45
Rytmisk Center, Vesterbro

Kursusstart d. 29.10.2020

Pris: 1425,-
Underviser: Annelise Witek