Om vores kurser

På vores kurser stræber vi efter at skabe et trygt læringsrum for alle.  Vi tager udgangspunkt i vores kursister niveau og sørger for at alle kommer godt
med fra start. Der findes ingen dumme spørgsmål. Du får masser af teknisk viden samt rum og opbakning til din kreative udfoldelse. Vi har navne- og pronominrunder på alle vores kurser, det vil sige at man fortæller om man foretrækker hun, hen, den, de eller han etc. som omtale.


Sommerworkshops i København 2021

Nu skal vi endelig ses igen! I sommeren 2021 tilbyder vi som noget nyt enkelte sommerkurser på Rytmisk Center.
Tag på det spændende weekendkursus Beatmaking eller vælg en af disse fire effektive workshops, der hver varer ca. 3,5 time:
Indsigt i musikproduktion for sangere, Effekter kan forbedre og forandre din lyd, Arrangement og sangstruktur eller Ableton Overview.

Der er elevator på Rytmisk Center.

Sæsonhold i København 

Vi har faste hold på Rytmisk Center på Vesterbo i København. Lær musikproduktion i Ableton, Logic Pro X eller om kreativ elektronisk sangskrivning. Der er både begynderhold, for letøvede og øvede. 

Der er elevator på Rytmisk Center.

Flere undervisningstilbud

Er der ikke lige nogle af vores nuværende tilbud, der passer til dit behov eller kalender, så tøv ikke med at kontakte os.
Vi har mange muligheder for at sammensætte nye hold eller oprette privatundervisning efter behov. 
Skriv til undervisning@beatsbygirlz.dk og fortæl lidt om dine ønsker og læs mere om vores undervisere her