KURSER I KØBENHAVN 2021

LOGIC PRO X BEGYNDER

Musikproduktion i Logic for alle

kvinder, transpersoner og ikke-binære personer


En grundig introduktion til Logic Pro X vigtigste funktioner. Kurset er henvendt til dig der ønsker at komme godt fra start med deres musikproduktion i et trygt og hyggeligt læringsmiljø der tilpasses dit niveau. Du får masser af teknisk viden og tips og tricks der gør din arbejdsgang hurtigere og elegant, så der kommer flow i din musikproduktion og kreativitet. Derudover stræber vi efter at

skabe rum og opbakning til din kreative udfoldelse.6 torsdage kl. 15.40-18.25
Rytmisk Center, Vesterbro

Kursusstart 21/10
Underviser: Raymonde Gaunoux

Læs mere og tilmeld dig

MUSIKPRODUKTION 1 - FOR UNGE

Musikproduktion i Ableton for alle

piger, transpersoner og ikke-binære personer, 12-16 år


Dette kursus er en introduktion til at lave musik på computer, udviklet af vore moderorganisation i USA til piger, unge ikke-binære og transpersoner. Du vil lære at bruge musikprogrammet Ableton Live, musikteori, sangskrivning, at indspille vokal og producere musik. Du behøver ikke at kunne noder eller spille et instrument. Bare kom som du er, vi klarer resten.


8 tirsdage kl. 16.30-18.00
Krydsfeltet, v/Den Grønne Friskole, Amager

Kursusstart 26/10
Underviser: Stefani Wisting

Læs mere og tilmeld dig

SOUNDS & SONGS

Kreativ musikproduktion for alle

kvinder, transpersoner og ikke-binære personer


Fortolk et digt eller et billede, sæt musik til en fortælling, lav et nummer med kun et sample. Hver gang får du en kreativ udfordring efter en introduktion til det tekniske aspekt i den. En sjov og kreativ måde at få skabt musik på kort tid. For letøvede såvel som øvede. Vi har iPads hvis du ikke kan tage din egen computer/device med.
6 onsdage 18-20.45
Rytmisk Center, Vesterbro

Kursusstart: 3/11

Underviser: Katrine Villadsen

Læs mere og tilmeld dig

ABLETON LIVE BEGYNDER

Musikproduktion i Ableton for alle kvinder,

transpersoner og ikke-binære personer


Vil du lære at bruge programmet Ableton Live fra bunden, er dette kursus for dig. Du vil bl.a. lære at editere dine tracks, bruge effekter som rumklang og ekko og forstå hvordan lyd og arrangement fungerer i en produktion. Du vil lære at optage f.eks. sang samt andre teknikker du skal bruge til din musik og hvordan Ableton Lives særlige session view kan bruges i en kreativ tilgang til sangskrivning og produktion.6 aftner kl. 18-20.45
Rytmisk Center, Vesterbro

Kursusstart torsdag 15/9 + 4/11
Underviser: Katrine Villadsen

Læs mere og tilmeld dig

ABLETON LEVEL 1 - BEGINNERS

Musicproduction in Ableton for women and gender-expansive individuals


This is a beginners course in the music software Ableton Live and how to create music using it. You will be introduced to music theory, songwriting and learn how to create and record vocals, beats and layers of software instruments and mix it all into a piece of music. No previous experience needed.


8 Tuesdays kl. 18.30-20.30
Krydsfeltet by Den Grønne Friskole, Amager

Course start 26/10
Teacher: Stefani Wisting

More information and registration

BEATS BY US

Udvidet musikproduktion for alle kvinder, transpersoner og ikke-binære personer (letøvet, øvet) 


I løbet af 6 kursusgange vil vi blive klogere på musikproduktion og elektronisk musik. Vi kommer både i dybden med de tekniske aspekter af musikproduktion samt arbejder på vores workflow og kreativitet. Det er et hold hvor vi lærer ved en blanding af teknisk forståelse og kreativ praksis. Formålet er at blive godt klædt på og motiveret til at udvikle dine evner og talent inden for musikproduktion. Kurset er for folk der allerede har arbejdet med et musik produktionsprogram (DAW) (Logic Pro X eller Ableton).

6 Torsdage 19-21.45

Rytmisk Center, Vesterbro 

Kursusstart: 9/9 og 4/11 2021

Underviser: Annelise Witek

Læs mere og tilmeld dig