KURSER I KØBENHAVN 2022

ABLETON LIVE NIVEAU 1

Vil du lære at bruge programmet Ableton Live fra bunden, er dette kursus for dig. Her bliver du taget

i hånden og får i løbet af seks uger sat et nummer sammen bid for bid.
I løbet af de seks uger vil du bl.a. lære at redigere dine tracks, bruge effekter som rumklang og ekko, spille med programmets indbyggede midi-instrumenter, optage med mikrofon og efterhånden forstå hvordan en produktion er bygget op. 
Max 4 deltagere


6 Kursusgange (Torsdag 18:00-20:45)
Rytmisk Center, Vesterbro

Kursusstart: 8/9-22
Underviser: Katrine Villadsen

Læs mere og tilmeld dig

 

LOGIC PRO X BEGYNDER

En grundig introduktion til Logic Pro X vigtigste funktioner. Kurset er henvendt til dig der ønsker at komme godt fra start med deres musikproduktion i et trygt og hyggeligt læringsmiljø der tilpasses dit niveau. Du får masser af teknisk viden og tips og tricks der gør din arbejdsgang hurtigere og elegant, så der kommer flow i din musikproduktion og kreativitet. Derudover stræber vi efter at

skabe rum og opbakning til din kreative udfoldelse.


6  kursusgange (Torsdag 15:00-17:45)
Rytmisk Center, Vesterbro

Kursusstart: 8/9 - 2022
Underviser: Raymonde Gaunoux

Læs mere og tilmeld dig

 

QUEER SANGSKRIVNING  OG PRODUCTION

På dette sommerkursus skal vi vende ting på hovedet og udfordre måder vi tænker på. Vi skal udfordre normer for hvad der er muligt og bruge “queer” aktivt som redskab i vores komposition. Vi skal også bruge musikken som kreativ ventil. Hvordan kan musikken bruges aktivt til at formidle budskaber, oplevelser, tanker og følelser? Sammen skaber vi et tryggere rum til læring, samarbejde og kreativ udfoldelse. Vi skal skrive sange og producere musik. Du vil blive præsenteret for øvelser og redskaber der kan hjælpe dig i din proces med at skrive tekster og melodier samt komponere og åbne op for dine kreative rum.


4 sammenhængende kursusdage
Rytmisk Center, Vesterbro

Kursusstart: 1/8 - 2022
Underviser: Raymonde Gaunoux

Læs mere og tilmeld dig

 

MUSIK PÅ IPAD 12-14 ÅR

Garage Band kan alt fra at remix'e eksisterende musikbidder til nye numre, til at lave beats fra bunden og indspille sang med effekter. Programmet har sine egne sjove instrumenter og bruges af musikkere over hele kloden til at skrive sange og producere musik! Vi viser hvordan programmet virker og du vil lave et enkelt nummer på forløbet, som du vil kunne arbejde videre på derhjemme eller på et vidergående forløb. 4 undervisningsgange.

Max 4 deltagere.


4 tirsdage kl. 16-17:30
Krydsfeltet, Amager

https://www.krydsfeltet.club

Kursusstart:  TBA

Underviser: Stefani Wisting

ABLETON LIVE NIVEAU 2

Bliv sikker i Ableton Live. Vi tager udgangspunkt i dine produktioner - enten dem du er i gang med eller dem du begynder på under forløbet - og på den måde kommer du løbende mere i dybden med programmets funktioner. På baggrund af konkrete eksempler stiller vi skarpt på de mange muligheder der er i programmet for at virkeliggøre og løfte dine musikalske visioner med teknisk viden om musikproduktion.

Max 4 deltagere


6 Kursusgange (Torsdag 15:00-17:45)
Rytmisk Center, Vesterbro

Kursusstart: 8/9-22
Underviser: Katrine Villadsen

Læs mere og tilmeld dig

 

BEATS BY US

I løbet af 6 kursusgange blive vi klogere på musikproduktion og elektronisk musik. Vi kommer både i dybden med de tekniske aspekter af musikproduktion samt arbejder på vores workflow og kreativitet. Det er et hold hvor vi lærer ved en blanding af teknisk forståelse og kreativ praksis. Formålet er at blive godt klædt på og motiveret til at udvikle dine evner og talent inden for musikproduktion. Kurset er for folk der allerede har arbejdet med et musik produktionsprogram (DAW).

6  kursusgange (Torsdag 19:00-21:45) 

Rytmisk Center, Vesterbro 

Kursusstart: 8/9-2022

Underviser: Fanny Wree 

Læs mere og tilmeld dig

 

MUSIK PÅ COMPUTER 14-16 ÅR

Lær at bruge Ableton Live. Et sjovt, alsidigt og top professionelt musikprogram brugt af rigtige producere verden over.  Du lærer at lave beats, indspille vokal og producere elektronisk musik, bruge effekter og andre værktøjer og mix'e det hele sammen til et færdigt nummer. Du behøver ikke at kunne noder eller spille et instrument. Bare kom som du er, vi klarer resten. 8 undervisningsgange. Max 4 deltagere.


8 torsdage kl. 16-17:30

Krydsfeltet, Amager

https://www.krydsfeltet.club

Kursusstart: TBA

Underviser: Stefani Wisting