Hvad:

Lær at indspille og lave din helt egen musik på computer. 


Hvor:

INSP! Slagteristræde 9, 4000 Roskilde


Hvornår: 
12 tirsdage kl 15.30-17.30
Holdstart d.  26/10 2021 


Efterår 2021 : 6 gange 


Forår 2022: 12 gange -  Kræver ny tilmelding


Hvem: 

Alle piger, trans og ikke-binære personer på 13-16 år 

Underviser: Annelise Witek + Katrine Villadsen

Pris:
GRATIS. Tilmelding kræves og er bindede. 

Beats By Girlz hold i Roskilde

For alle piger, trans og ikke-binære personer* på 13-16 år 


Lær at lave og indspille din egen musik og sange på computeren. 


På dette ugentlige Beats By Girlz hold  lærer du at bruge musikprogrammet Ableton på computer og du får redskaberne til at producere dine egne numre sammen med andre deltagere på din alder. Vi skal optage med mikrofon og spille på keyboards, lave elektroniske beats og indspille akkorder og melodier, lære om at bruge samples og meget mere. 

Meget af det musik vi hører i dag, er lavet i et musikprogram som det du lærer at bruge på dette hold, du får derfor mulighed for at lære de samme værktøjer som  de professionelle. Det bliver både sjovt, hyggeligt og lærerigt og i slutningen af kurset har du skabt flere af dine helt egne numre, som du kan spille for andre.

Du behøver ikke at kunne noget særligt i forvejen, så længe du er nysgerrig på og glad for musik og har mod på at lære noget nyt. 

Undervisningen foregår hver tirsdag på INSP! i 2 timer kl 15.30-17.30 Og du bliver undervist af en professionel musiker og musikproducer fra Beats By Girlz. 


Forløbet er muliggjort af Roskilde Kommunes Musikbypulje og af INSP og INSP SOUND! 


*Hvorfor fokus på køn?
Musik er selvfølgelig for alle. Men musikuddannelser og -branche er domineret af drenge og mænd. Vi vil gerne arbejde for mere diversitet i dette billede. Gennem et Beats By Girlz-forløb bliver deltagerne bedre rustet til at gå ud og spille musik med alle køn. Man er transkønnet, hvis man føler sig som det modsatte af det køn, man blev tildelt ved fødslen. Man er ikke-binær, hvis man hverken føler sig som dreng eller pige. 

Vi har naturligvis navn og pronominrunde på holdet


Corona: Vi overholder naturligvis alle retningslinjer