Beats By Girlz Denmark

Underviserne

Katrine Villadsen

Slow Ammo

 Producer, artist, sanger

Annelise Witek

ANNÆLIX 

DJ, producer, artist

Stefani Wisting

Please Let Me Pause

Lydkunstner, eksperimenterende vokalist

Boe Przemyslak

LOLA AJIMA

Elektroakustisk komponist, live looper

Katrine Villadsen er artist, underviser og elektronisk komponist. Hun laver bl.a. soundscapes og teatermusik og underviser i elektronisk sangskrivning og kreativ proces m.m. Som soloartist skriver og producerer hun sange. Ved koncerter kan man bl.a. opleve hende bygge loopede lag med sin stemme i programmet Ableton Live. Tidligere har hun udgivet to albums med det dansksprogede indiefolkband Kå, samt været medstifter af det uafhængige label ToneTribunalet.


katrine@beatsbygirlz.dk

Annelise Witek er DJ, producer, sanger og artist under navnet ANNÆLIX. Hun er uddannet på på det svenske musikproducer-program ‘Vem Kan Bli Producent’ under Popkollo - en kønsseparatistisk produceruddannelse.
Hun har udgivet egen musik samt produceret musik til film og tv. Udover at undervise, producere musik og optræde som artist, arrangerer hun også en række housefester i København (Folkets Haus og For Haus Sake) fordi hun elsker housemusik!


annelise@beatsbygirlz.dk

Stefani Wisting har studeret musikvidenskab og er oplært som studio lydtekniker. Hun har været del af den eksperimenterende elektoniske musiks undergrund i mange år, i starten som kærnemedlem af Komponent, Scene for electronic activity og Lab107b, Københavns daverende mini Berlin og senere som musiker og sounddesigner. Hendes bagrund er i noise musik, eksperimenterende vokal og elektroniske lydkollager, men hun har også arbejdet som tonemester, lavet lyddesign til film, podcasts og audiowalks.

Af musikprojekter tæller lydkoret Whop, raketopsendelses-lyd-kollektivet Ren Optur, circuit bending bandet CEO-Bendorama samt et hav af improvisations-konstallationer med stemmen som processeret instrument, sidst i Please Let Me Pause.


stefani@beatsbygirlz.dk

Boe Przemyslak har boet mange år i Frankrig og fået den elektroakustiske musiktradition der fra. Hun arbejder med akusmatisk musik og live looping med stemme, bad og cello. Oprindeligt er hun bassist og har spillet i bands som The Rime, Rumskib og Uku Maze inden hun begyndte at komponere egen musik. Boe har været involveret i en del spændende projekter rundt om i europa og har lavet musik til kortfilm og lyd til installationskunst. Senest har hun været initativtager til et nyt multikanals/akusmonium event i København kalder Deus Ex Machina.


lolaboe@beatsbygirlz.dk