Datoer
Amager: 20.-22. januar 2023

Kolding: 27.-29. januar 2023

Tidspunkter
Dag 1: kl. 16-20
Dag 2: kl. 10-17
Dag 3: kl. 10-17 inkl. arrangement for venner og familie kl. 16.

Pris
150 kr. Beløbet vil bliver opkrævet før campen.


Pop-Pilot ELEKTRO inkluderer ikke overnatning eller transport, men mad og snacks er inkluderet i prisen.


Kontakt os her

rikke@beatsbygirlz.dk
stine@beatsbygirlz.dk

Pop-Pilot ELEKTRO
Den nye elektroniske mini-udgave af ROSAs kendte camp Pop-Pilot

En tre-dages camp for alle piger, transpersoner og ikke-binære i alderen 14-19 år

Kunne du tænke dig at lave dine egne beats, skrive sange og indspille dem? I løbet af tre dage vil du få et crash kursus i at bruge musikprogrammet Ableton og redskaberne til at skrive, optage og producere dine egne numre sammen med de andre deltagere. I vil bl.a. prøve at optage med mikrofon, designe lyde på keyboard, sammensætte beats og sætte det hele sammen til en produktion. Den sidste dag inviteres familie og venner til et arrangement, hvor I kan vise hvad I har arbejdet med.


Alt dette sker i trygge og kreative rammer med jævnaldrende musikinteresserede. Du behøver ikke kunne en masse om musik i forvejen. Hvis du har lysten og er nysgerrig på at lære noget nyt og bare elsker musik kan du deltage. Vi er to erfarne musikproducere fra Beats By Girlz, der hjælper dig hele vejen fra start til slut. Der er plads til højst 10 deltagere pr. camp, så skynd dig at melde dig til - og invitér gerne en anden med! Kom som du er, vi har alt udstyr. Tilmelding efter først til mølle-princippet.


Pop-Pilot ELEKTRO støttes af Koda Kultur, Dansk Musiker Forbund, Dansk Artist Forbund og ROSA.

Pop-Pilot ELEKTRO er en udløber af ROSAs camp Pop-Pilot, som har fundet sted siden 2012, og er baseret på Beats By Girlz’ koncept Sommerbeats/Vinterbeats, som har eksisteret siden 2019. Her kan du se billeder og videoer fra disse camps og glæde dig til at opleve noget lignende på Pop-Pilot ELEKTRO.