TAK FOR I ÅR!

På gensyn næste gang!

Dato: 12/7 - 14/7 2021

Tidspunkt: Kl. 10-17


Tilmeld dig nu - først til mølle :-)


Adresse:

INSP
Slagteristræde 9
4000 Roskilde


Pris: 500 kr. 


Friplads: Det er muligt at ansøge om friplads, for dem der har brug for det. Skriv til os på hej@beatsbygirlz.dk om hvorfor du ønsker en friplads :-)


Kontakt: hej@beatsbygirlz.dk

Tre-dages sommercamp for alle piger, transpersoner og ikke-binære i alderen 13-16 år

Kunne du tænke dig at lære at lave dine egne beats og elektronisk musik. Og møde andre musikinteresserede på din egen alder?


Tre dage med musikproduktion fra kl. 10 til kl. 17. Den sidste dag afslutter vi med et 'show and tell' arrangement for familie og venner. Kom og vær med!


I løbet af de tre dage vil du lære at bruge et musikprogram på computer og få redskaberne til at producere dine egne numre sammen med de andre deltagere. Vi skal optage med mikrofon og spille på keyboards, lave beats og indspille akkorder og melodier. Vi hygger selvfølgelig også med snacks og frokost, som er inkluderet i prisen.


Undervejs kommer en  musiker og producer Ida Kudo forbi og kaster stjernestøv og inspiration over dagen.


Alt dette sker i trygge og kreative rammer med jævnaldrende musikinteresserede.
Du behøver ikke at kunne en masse om musik eller elektronisk musik i forvejen. Hvis du har lysten og er nysgerrig på at lære noget nyt og bare elsker musik, kan du deltage. Vi er to erfarne musikproducere fra Beats By Girlz, der hjælper dig hele vejen fra start til slut. Der er plads til højst 10 deltagere pr. camp.


Hvis man er usikker på hvordan man kommer frem til Sommerbeats, så frygt ikke! Vi henter alle der kommer med toget på stationen den første dag. Alle får vores telefonnummer og vi har også forældrenes, hvis der skulle ske noget. 


Kom som du er, vi har alt udstyr.


Sommerbeats er støttet af Statens Kunstfond, Koda Projektpulje, Roskilde Kommunes Musikbypulje, Liljeborgfonden, Aarhus Kommune - Børnekultur Aarhus og Funch Fonden. Tak!

Se billeder fra Vinterbeats 2020