TAK FOR I ÅR!

På gensyn næste gang!

5-dages sommercamp for
kvinder samt kønsminoriteter *

i alderen 16 år og op ...Datoer for campen:

1/7 - 5/7 2021, hele dagen


Pris:

500kr pr deltager


Ansøgningsfrist (OBS ny dato): 

21/6, der er plads til 10 deltagere


Medbring din egen computer, lydkort og instrument/mic, hvis du har


Adressen:

Polymeren

Stationsvej 69

5792 Årslev* Polymeren ligger 15 min. med tog fra Odense og 20 min. fra Svendborg.

Polymeren er en gammel nedlagt skosålefabrik, der er skabt om til et kulturlaboratorium. Der er mulighed for overnatning i et lille bondehus bag fabrikken, skriv hvis du er interesseret i overnatning.

TILMELDINGSINFO:

Send nogle linier om dig selv til:
sommerloop@beatsbygirlz.dk

Fortæl os:
* Dit for- og efternavn
* Adresse og postnummer
* Mail

* Tlf

Derudover også hvem der er dit yndlingsband, din yndlingstekst,
evt links til din egen musik,
evt hvilket instrument/vokal/musikprogram eller om du skriver tekster.

Og hvis du evt. har spillet eller fået undervisning i instrument/vokal
og hvor længe?


Tilmelding er kun endelig gyldig ved indbetaling af 500 kr på
Reg.nr: 5361

Konto.nr: 0000267387

Senest 21/6

SOMMERLOOP ER STØTTET AF

DPA – for sangskrivere, komponister
og tekstforfattere

TUBORG FONDET – drømmepuljen

SommerLoop er en 5-dages intensiv sommercamp i Årslev på Midtfyn arrangeret af Beats by Girlz Denmark i samarbejde med Carl Nielsens Barndomshjem.

 

Lær at producere din egen musik - skrive og indspille dine egne sange, og bruge loops i musikprogrammet Ableton, samtidig med at du opbygger et netværk af ligesindede, hvor vi hepper på hinanden og støtter op om den individuelle proces hos hver enkelt. Du lærer alt fra bunden af og vi guider dig udfra der hvor du er.
Vi slutter hver dag af med at improvisere på liveloopstation, hygge og inspirationtalks.

På campen arbejder vi med musikken to og to og inspirerer hinanden gennem fælles feedback sessioner og vidensdeling. Vi har kun plads til 10 unge på campen. 


Vi videregiver vores egen erfaring med at være i musikbranchen - og udover at lære at producere, giver vi dig også viden og erfaring med at søge puljer og fundraise. Ideen med campen er ligeledes at etablere en fremtidige SommerLoop netværks- og sparingsgruppe.

SOMMERLOOP CAMP: 1. juli - 5. juli 2021 (hele dagen)

VIL DU VÆRE MED? ... ANSØGNINGSFRIST: 21. JUNI 2021OM UNDERVISERNE:Boe Przemyslak med kunstnernavnet Lola Ajima, er live looper og elektroakustisk komponist, med hang til spatial lyd. Hun er uddannet på Conservatoire de Pantin i Paris og har her arbejdet med at forene elektronik
og klassisk musik, med unge instrumentalister og lavet workshops i elektroakustisk komposition.


Derudover optræder hun med live looping af stemme og instrumenter på festivaler rundt om i Europa med audiovisual gruppen Lola and Yukao Meet. Udover at være medstifter af Beats by Girlz Denmark og XYZ sound collective, arbejder hun som underviser i Krydsfeltet - lydteknologisk ungdomshub på Amager og som kunstlærer på Den Grønne Friskole på Amager.Tine Louise Kortermand er live looper, lydkunstner, komponist og tekstforfatter. Hun organiserer og skaber komplekse værker i en hybrid mellem musik, teater og visuel/videokunst, både i Danmark og i udlandet. Senest har hun optrådt i Island, Letland og New York.


Hun modtog det 3-årige arbejdslegat af Statens Kunstfonds Udvalg for Rytmisk Musik i 2010. Tine Louise er uddannet på mediegrafisk afd. på

Det Fynske Kunstakademi og har årelange erfaringer med workshops

både i Statens Kunstfonds Huskunstnerordnings regi, Spil dansk, Dansk Komponistforening samt Kulturregion Fyn. Hun har undervist alle aldersgrupper, men primært unge fra og med indskoling og op til

gymnasier, efter- og højskoler.


Se Boes og Tines fælles instagram:

https://www.instagram.com/2kuriositeter/


UKU MAZE/HIM – Her Image Maze (live øver med loops & pedaler)
https://youtu.be/nlv8TfQptC0

Lyt til SOMETIMES:

(impro session 8. marts 2020 af Tine, Boe og Louise)
https://youtu.be/GzZ-uvzXMD8
Vi overholder alle corona-restriktioner og melder ud før campen hvilke forholdsregler vi tager.

BEATS BY GIRLZ OG MERE OM CAMPEN

Beats by Girlz er et internationalt netværk af organisationer i hele verden, hvis hovedformål er at skabe mangfoldighed på musikscenen og få flere unge kvinder samt kønsminoriteter (*transpersoner og ikke-binære) til at tage skridtet videre; at stå forest på musikscenerne. Derfor stræber vi efter at skabe et rart læringsrum og tæt fællesskab, som I kan bruge fremadrettet som netværksgruppe efter campen. 
Vi lytter og hjælper hinanden og bliver klogere derigennem. Der vil være navne og pronominrunder på campen (det vil sige at man fortæller om man foretrækker hun, hen, han, de eller den som omtale). Derudover også, hvor man fortæller om sine musikalske inspirationskilder. Vi fortæller om vores egne kvindelige inspirationskilder.

Når vi har skabt vores eget netværk er målet, at vi på sigt skaber forbindelse til de unge i de udenlandske BBG organisationer, således at jeres netværk hele tiden udvides ... også over landegrænserne. Og evt. på sigt at vi skaber en international festival.


Dette års SommerLoop Camp har "Mørkesind" som tema

Hver camp, som vi iværksætter, vil have besøg af forskellige branchefolk.
I 2021 har vi et samarbejde med Stina Tølbøll Bekker (forperson fra DMF Odense) samt  Ida-Marie Vorre fra Carl Nielsens Barndomshjems og museum, hvor vi tager inspiration fra kunstnerparret Carl Nielsen og Anne Marie Carl-Nielsens liv.

Med undertitlen ”//Mørkesind” tager vi inspiration fra Carl Nielsens mørkere perioder. Carl var kendt for sine folkekære sange ... ‘pophits’, som lå på hvermands læber. Men selvom hans karriere ser guldbelagt ud udefra, så kæmpede han længe imod tidens etablerede musikliv. Især som ung synes han ikke de havde forståelse for hans musikalske vej, særligt som den kom til udtryk i musikken i koncertsalen. Carl var evigt søgende efter sin egen originale stemme og rytmen som en underliggende drivende kraft og puls. Han brugte sine mørkesider som kunstnerisk drivkraft … hans stormende forelskelser, selvmordstanker og sidenhen ægteskabelige konflikter blev katalysator for utallige musikalske værker. 
Vil du vide mere eller har du spørgsmål til SommerLoop kontakt os på:

sommerloop@beatsbygirlz.dk
Boe, mobil: +45 2614 4484
Tine, mobil: +45 2671 4639


NB! Hvis du ikke nåede vores deadline så kontakt os gerne ...