Kom på tre-dages GRATIS musik-camp for kvinder, transpersoner og ikke-binære på
17-25 år. Præsenteres af SV festival og
Rytmisk Center. Beats By Girlz har takket ja
til at facilitere. 

DU FÅR

Inspiration, viden, netværk, retning

og workshops indenfor sangskrivning,

lyd og musikproduktion.

Er du sanger eller instrumentalist og/eller skaber du musik på din computer, så kom skridtet videre på en GRATIS workshop d. 18/6 + 19/6 + 20/6 med fokus på genrefri elektronisk og eksperimenterende musik.

Ansøgningsfrist: 11. juni

Hvad går det ud på?

På Upbeats får du inspirerende talks og undervisning af professionelle kunstnere. Du kommer også til at
skabe musik i samarbejde med de andre deltagere. Gennem kunstneriske udfordringer og benspænd skal I eksperimentere med stilarter og sangskrivning. Det gælder om at sætte den kreative proces i spil, arbejde sammen og producere sange og musik ud fra den inspiration I får i løbet af weekenden. Hvis du overvejer at søge optagelse på eksempelvis Rytmisk Musikkonservatorium eller andre musikuddannelser vil du få et indblik og tips hertil. Campen er dog for alle, der vil skridtet videre med deres musik. 


Hvordan?

I bliver inddelt i teams på max. tre personer, som skal arbejde sammen om at skabe ny musik, som I præsenterer for hinanden den sidste dag. Undervejs er der talks, undervisning og opgaver der bidrager til og udfordrer jeres proces.


Hvem kan søge?

Upbeats henvender sig til kvinder, transpersoner og ikke-binære mellem 17 og 25 år, der brænder for at skrive og/eller producere musik. Du synger, spiller et instrument eller skaber musik på din computer. Du er nysgerrig på nye vinkler i musikproduktion, og du vil gerne samarbejde med andre deltagere for at udvikle din musik og dit talent.


Sådan ansøger du

Følg linket herover til ansøgningsblanketten, hvor du bl.a. skal begrunde hvorfor netop DU skal med på campen. Max antal: 12 deltagere. Upbeats er gratis og støttes af KODA Kultur.


Hvornår og hvor?

Campen finder sted fredag den 18/6 kl. 16–20 + lørdag d. 19/6 og søndag d. 20/6 begge dage kl. 10–17 på Rytmisk Center, Vesterbrogade 107E / København. OBS: Vi gør opmærksom på at for at blive optaget på Upbeats, skal du være indforstået med vores krav om fuld deltagelse i campens program alle tre dage. 


ARTIST TALKS:
Astrid Engberg er DJ, producer, komponist og sanger. Hun er en ener på musikscenen og bliver ofte beskrevet som værende et sted mellem jazz, soul og elektronisk musik. Sidste år udgav hun sit første fuldlængde album Tulpa, som fik flotte anmeldelser. Hun fik 5 hjerter i Politiken, og GAFFA matchede med 5 stjerner og hyldede albummet som ’overbevisende, original brobygning’ og beskrev Astrids vokal således: Hun synger med en drævende sensualitet, forførende skønhed og fræk og netop uudgrundelig respektløshed, der læner sig op ad rap’.

Petra Skibsted aka Peachlyfe vil udrydde konventionerne på tidens musikscene. Den ikke-binære kunstner har skabt kunstnernavnet Peachlyfe med en personlig og stærkt vanedannende musik, der både inviterer dig til at danse og blive betaget af de svajende lyde. Hvis du er til groovy techno og kan lide synth-pop a la eksempelsvis Ariel Pink og Jaakko Eino Kalevi, er du helt sikkert game på Peachlyfe.


Rosa Lux

Rosa Lux er producer, sangskriver og DJ. Hun har netop udgivet singlen Introvert sammen med Kinck. Som sangskriver har hun co-writet ”Den Eneste” på Benjamin Hav's Debut album, og fået et co-write placeret på Claras kommende album. I 2011 udgav hun sit debut album, ”Monsters”, hvorfra Singlen ”Min Klub Først” med Alberte og Josefine Winding solgte guld. Pladen blev nomineret til både Steppeulv, Danish Music Awards, Gaffa Prisen og Danish DJ Awards. Som DJ har hun spillet til mange alsidige arrangementer i Danmark og udlandet siden 2001. Rosa sad i kuratorgruppen for den elektroniske festival STRØM i fem år, hvor hun bookede eksperimenterende og toneangivende elektroniske navne.


Bag Upbeats

Den årlige SV-festival i Sydhavn med fokus på aktuel og modig musikscene arrangerer Upbeats i samarbejde med Rytmisk Center. Beats By Girlz faciliterer. Støttet af Koda Kultur.


Se mere om arrangørerne her:

 

https://sv-festival.dk/

https://rytmiskcenter.dk/

https://beatsbygirlz.dk/