SV-festival & Rytmisk Center præsenterer

Musikcamp for kvinder og kønsminoriteter på 17-25 år faciliteret af Beats By Girlz Denmark

26-28 maj 2023

Er du sanger, instrumentalist eller skaber du musik på din computer? Brænder du for at skrive eller producere musik? Så kom med på camp d. 26-28 maj på Rytmisk Center i København. Et unikt tilbud til dig, som vil udvikle din musik og komme skridtet videre! Mød kunstnerne Julie Gro og Melodi Ghazal og skab musik med Beats By Girlz Denmark. 


Hvad går det ud på?

På Upbeats får du inspirerende talks og undervisning af professionelle kunstnere. Gennem de kunstneriske udfordringer og benspænd, I får præsenteret, skal I eksperimentere med stilarter, sangskrivning og musikproduktion i små teams. Resultaterne præsenterer I for hinanden den sidste dag. 


Hvem kan søge?

Upbeats henvender sig til kvinder, transpersoner og ikke-binære mellem 17 og 25 år, der brænder for at skrive og/eller producere musik. Du synger, spiller et instrument eller skaber musik på din computer. Du er nysgerrig på nye vinkler i musikproduktion, og du vil gerne samarbejde med andre deltagere for at udvikle din musik og dit talent - og komme skridtet videre.

Sådan ansøger du

Følg linket til ansøgningsblanketten, hvor du bl.a. skal begrunde hvorfor netop DU skal med på campen. Max antal: 12 deltagere. Ansøg senest 15. maj. 

OBS: For at blive optaget på Upbeats, skal du være indforstået med vores krav om fuld deltagelse i campens program alle tre dage. 


Pris
Upbeats støttes af KODA Kultur og koster derfor kun 200 kr. inkl. forplejning. 


Hvornår og hvor?

Fredag d. 26/5 kl. 16–20

Lørdag d. 27/5  kl. 10–17

Søndag d. 28/5 kl. 10–17


Adresse

Rytmisk Center

Vesterbrogade 107 E, 2. sal

1620 København V

ARTIST TALKS

GRO

GRO er alias for multi-instrumentalist og producer Julie Møller Christiansen. Hendes vægtløse pop spænder fra synth-eksplosioner med tung bas og hårdtslående trommer til intime øjeblikke med nær alfevokal og harpe. Hendes anmelderroste debutalbum Columna fra 2021 og singlerne fra hendes kommende album Better Be Yours har fået opmærksomhed for sit terapeutiske og eksperimenterende udgangspunkt og resulteret i airplay på DRs kanaler og koncerter på bl.a. GAFFA på Græs og SPOT festival.


Udover sit artist-virke producerer hun til andre kunstnere, teaterforestillinger mm. blandt andet SOLEN ER SEXETs single Skødesløse Lænder, som lå i rotation på P6 Beat i adskillige uger og sangene til Jeanett Albecks forestilling Ellers Mange Tak! på Teater Republique.

MELODI GHAZAL

Melodi Ghazal er sanger, komponist og producer. Med sit projekt udfordrer hun måden vi tænker musik kategorisk på, i et personligt musikalsk art poppet univers, der blander forskellige elementer hun har tilknytning til - blandt andet dele af hendes iranske rødder. Lyrisk blander hun sprog, sonisk blander hun lyde og rytmer. Hun udgiver sin debut EP i april, og er annonceret på hoved programmerne på både Heartland og Roskilde festival. Derudover læser hun sangskrivning/komposition på Rytmisk Musikkonservatorium, hvor hun bliver færdiguddannet fra denne sommer.


Hun har endnu kun udgivet få singler, men et af mellemøstens største musikmedier Scenenoise har allerede dækket hende, og hun har netop været på Soundvenues "Breakin Sound 2023" liste over navne, vi skal holde øje med i år.