Beats By Girlz Denmark, Rytmisk Center og Autor præsenterer eQ Fridays, eQ Workshops og eQ Forum  

eQ Fridays

Bliv klogere på musikken og mød dine musikerkolleger. Alle kvinder og kønsminoriteter er velkomne til et spændende oplæg, og efterfølgende mulighed for spontane co-writes i lydstudierne, lyttesessions eller bare hyggesnak. eQ Fridays foregår den første fredag i måneden.


Tidligere oplægsholdere tæller bl.a. Anastasia Kristensen, Rosa Lux, Kinck, Vakle, SØS Gunver Ryberg, Henriette Motzfeldt (Smerz), Julie Østengaard, Leyla Ek, Astrid Engberg m.fl.

eQ Workshops

Arbejdsdage, hvor vi ud fra

kreative benspænd co-writer med

andre, skaber ny musik og får 

inspiration og færdigheder med hjem.


Tidligere emner

Composing with Computers

Stjæl en idé 
Samples Only

Randi Pontoppidan 3. juni

Brug stemmen som instrument med effektpedaler


Randi Pontoppidan sætter strøm til stemmen med et udvalg af effektpedaler og viser hvordan hun skaber et spændende og varieret udtryk. Hun vil demonstrere hvordan hun sætter pedalerne sammen, så man får den flotteste klang og undgår feedback og overstyring. Undervejs fortæller hun om sin rejse gennem et liv med musik, der har taget nogle overraskende faglige retninger som resultat af tilfældigheder, nye vinkler og chancer - og modet til at tage dem. 


Randi Pontoppidan er en international anerkendt og efterspurgt komponist, vokalist og performer. Nomineret til årets album Inner Lift, DMA-Jazz 2021 og nomineret til årets vokalist, Steppeulven 2020. Hun arbejder med fri improvisation, jazz, performance art, elektroakustiske kompositioner og ny musik.
Pontoppidan er kendt for sin eksperimenterende blanding af vokalarbejde og elektronisk live bearbejdning af stemmen. Skolet indenfor både jazz og klassisk sang, blander hun stilarterne til en helt ny verden i sine kompositioner, der ikke lader sig kategorisere i genrer, men er sine helt egne.
Efter en lang karriere som live musiker og medvirkende på adskillige albums udkom hendes solo album ROOMS 2018, som har høstet flotte anmeldelser - blandt andet fem stjerner fra Berlingskes musikanmelder.

TID
Døre kl. 15.30
Oplæg kl. 16-18

Luk kl. 20


ADRESSE
Vesterbrogade 107 E
1620 København V
Også adgang fra Enghavevej


Der er elevator til gangbesværede,

giv blot besked i forvejen på 

hej@beatsbygirlz.dk


PRIS
Gratis. Husk tilmelding!

eQ Forum

En Facebook-gruppe hvor vi kan

stille spørgsmål og dele tips

Kommende workshops


29. maj: Vokalproduktion med Vakle

Om konceptet
Vi ønsker bidrage til at skabe et stærkere fællesskab og større vidensdeling i musikbranchen for kvinder, transpersoner og

ikke-binære. Dette er stedet hvor folk indenfor musikproduktion af alle genrer kan mødes, blive inspireret og møde nye samarbejdspartnere. 

Hvem står bag?
eQ er et samarbejde mellem Beats By Girlz Denmark, Rytmisk Center og Autor og er støttet af Tuborgfondet