eQ Fridays: Sampling workshop -musikskabelse med reallyde

NÆSTE GANG
3. december 2021


TID
Døre kl. 15.30
Oplæg kl. 16-18

Luk kl. 20


ADRESSE
Vesterbrogade 107 E
1620 København V
Også adgang fra Enghavevej
Der er elevator til gangbesværede.


PRIS
Gratis. Husk tilmelding!


Beats by Girlz Denmark, Rytmisk Center og DJBFA præsenterer eQ Fridays – Musikproduktion og netværk for kvinder, transpersoner og ikke-binære.

Månedens oplæg: Sampling workshop - musikskabelse med reallyde

I denne omgang af eQ fridays skal vi have et teknisk oplæg om at skabe musik fra bunden af reallyde og en efterfølgende workshop. I får et inspirationsoplæg af Eva Bornet Aabel (EOE), der arbejder i Ableton og producerer musik med reallydsoptagelser som kreativt benspænd. Vi vil tage udgangspunkt i en reallydsoptagelse, som vi lægger op til download på forhånd. Oplægget vil klæde jer på til at nørde med lyddesign og selv at skabe musik ud fra denne optagelse. Der er som altid adgang til Rytmisk Centers studier og opgaven kan I arbejde med alene eller i mindre grupper mens Eva og Beats By Girlz underviser, Annelise Witek, giver råd og sparring. Oplægget tager udgangspunkt i Ableton, men principperne kan overføres til alle DAWs - det kan vi hjælpe med efterfølgende. Til sidst vil vi opfordre jer til at oploade resultaterne på eQ's egen Soundcloud profil, så vi kan lytte til hinandens kreationer.


Hvad går eQ Fridays ud på?
Bliv klogere på musikken og mød dine musiker-kolleger. Alle kvinder og kønsminoriteter er velkomne til en eftermiddag og aften, med et spændende oplæg, og efterfølgende mulighed for at gå ud i lydstudierne til spontane arbejdsfællesskaber, feedback eller vidensdeling i mindre grupper. Ta’ gerne din computer og egne produktioner med.

Tilmelding 

Eventet er GRATIS, men der er et begrænset antal pladser, så deltagelse kræver tilmelding. Der vil også være lidt forfriskninger til ganen. 


Om konceptet
Vi ønsker bidrage til at skabe et stærkere fællesskab og større vidensdeling i musikbranchen for kvinder, transpersoner og ikke-binære. Dette er stedet hvor folk indenfor musikproduktion af alle genrer kan mødes, blive inspireret og møde nye samarbejdspartnere. eQ Fridays foregår den første fredag i måneden.

Hvem står bag?
eQ Fridays er et samarbejde mellem Beats By Girlz Denmark, Rytmisk Center og DJBFA og er støttet af Tuborgfondet

eQ universet er også...


eQ Forum

En Facebook-gruppe hvor vi kan

stille spørgsmål og dele tips.


eQ Sunday workshops

Arbejdsdage, hvor vi ud fra

kreative benspænd co-writer med

andre, skaber ny musik og får 

inspiration og færdigheder med hjem.

Dagen varer fra kl. 10 til 16