Vi sangskrivere og producere har det med at spænde ben for os selv, når det gælder den kreative proces. Perfektionisme, frygt, imposter syndrom, mangel på erfaring, usikkerhed - the list goes on. Den slags kan nemt komme i vejen for at få skrevet sange, produceret beats og generelt at få ideer ud i verden.Maja vil demonstrere hvordan mansuper hurtigtkan lave en sang ved hjælp af computeren og flow writing. Med nogle simple teknikker, presets, dogmer og tips, kan alle skrive en sang på kort tid. Sålænge vi øver os i, at ikke alt skal være perfekt, at tænke fremad og lave gode placeholders, kan vi sagtens skrive en sang med vers, bro, omkvæd og et sejt beat på en time. Og vi gør det sammen på stedet til eQ Saturdays!

maia maiaer lyden af #Millenniumpop. Hun har en stormfuld attitude og et smil på læben. Bag de klare toner og farverige nuancer står artist, sangskriver og producer Maja Barløse. Som maia maia slår hun sig løs og kaster de mange konventioner på bålet,som normalt definerer kvindelige artisters normer og adfærd. Hun ophæver tabuer som sex, køn og alder,og hvad man kan - og ikke kan - i den danske musikbranche. Men først og fremmest vil maia maia skabe musik, som emmer af energi og selvtillid. Denne energi kommer også til udtryk live, hvor der er skruet helt op for vindmaskinen,og det er svært for publikum at stå stille.

I 2022 har hun udgivet to sange igennem Sony: “Under You” og “Do It Myself”, som begge er fulde af power, ærlighed og self love. De har opnået airplay på radio og landede hende bl.a et spot på UHØRT Festival (som blev rost til skyerne af Soundvenue), en håndfuld support gigs for Ericka Jane og Go Go Berlin, samt et spot på GAFFA’s “Hold Øje Med”-liste.


Lyt til et nummer her


8. oktober
Maja Barløse: Skriv en sang på en time

eQ Saturdays

Workshop og oplæg en gang om måneden

eQ Saturdays er et samarbejde mellem Beats By Girlz Denmark, Rytmisk Center og Autor

og er støttet af Tuborgfondet


Med eQ Saturdays ønsker vi:

...at bidrage til at skabe et stærkere musikalsk fællesskab for kvinder, transpersoner og ikke-binære indenfor musikproduktion. 
...at inspirerere interesserede (af alle køn) med et indblik i en kunstners arbejdsmetode, historie og eksempler. 

...at sætte spotlight på de mange dygtige, professionelle ikke-cismandlige musikere, der findes.


Dagens forløb

Kl. 12-14: Dagen starter med en kort og inspirerende workshop kun for kvinder og kønsminoriteter.

Kl. 14-16: Herefter kan interesserede af alle køn opleve et oplæg med en spændende kunstner indenfor musik skabt med bl.a. computer, pedaler og synths. Oplæggene kan omhandle kreativ metode, demonstration af teknik, indføring i et emne m.m.

Kl. 16-18: Vi slutter med hygge, networking og fri bar. Her er der også mulighed for spontane co-writes eller lyttesessions i lydstudierne.

Rytmisk Center
Vesterbrogade 107 E, 2. sal
1620 København V


Der er elevator til gangbesværede,

giv blot besked i forvejen på 

hej@beatsbygirlz.dk


eQ Saturdays er gratis, men husk tilmelding!

eQ Forum

En Facebook-gruppe for kvinder og kønsminoriteter, hvor man kan stille spørgsmål og dele tips om musikproduktion