Hvad: Månedtligt meet-up for alle kvinder, transpersoner og ikke-binære


Næste gang: d. 4 Juni 2021


Tid: Døre kl. 15.30, oplæg kl. 16-18,

luk kl. 20


Adresse: Vesterbrogade 107 E, 1620 København V. Gå ind i gården, der står Luna på døren.


Pris: Gratis! Husk tilmelding!


Der er elevator til gangbesværede. 


Nu må vi endelig mødes! Hvor har vi savnet jer!

Allerførste udgave af eQ Fridays løber af stablen fredag 4. juni i København.
Tilmeld dig her!

Beats by Girlz Denmark, Rytmisk Center og DJBFA præsenterer for første gang eQ Fridays – Musikproduktion og netværk for kvinder, transpersoner og ikke-binære. I første runde får vi besøg af den internationalt efterspurgte DJ og producer Anastasia Kristensen.

Bliv klogere på musikken og mød dine musiker kolleger. Alle kvinder og kønsminoriteter er velkomne til en eftermiddag og aften, med et spændende oplæg, og efterfølgende mulighed for at gå ud i lydstudierne til spontane arbejdsfællesskaber, feedback eller vidensdeling i mindre grupper. Ta’ gerne din computer og egne produktioner med.

Der vil også være lidt forfriskninger til ganen. Vi overholder alle corona-restriktioner og skal bede om at alle medbringer mundbind.

Til den første omgang eQ Fridays kan du møde Anastasia Kristensen, international kendt DJ og producer. Hun er kendt for at spille hed techno og har stået bag pulten på klubber og festivaler rundt om i verdenen. Hun har produceret remixes for andre store techno producere såsom Special Request og Daniel Avery og har udgivet Ep’en Ascetic, på sub-labelet Arcola. Til denne eQ vil hun lave show and tell og præsentere produktion og opbygning af et par af hendes numre, samt deltage i sparring og feedback.

Eventet er GRATIS, men der er et begrænset antal pladser, så deltagelse kræver tilmelding.

Hvad: eQ Fridays
Dato: 4. juni 2021
Tid: Døre kl.15.30, oplæg kl. 16-18, luk kl. 20
Adressen: Vesterbrogade 107 E, 1620 København V. Gå ind i gården, der står Luna på døren.
Pris: Gratis, men kræver tilmelding 

Lidt om konceptet
Vi ønsker bidrage til at skabe et stærkere fællesskab og større vidensdeling i musikbranchen for kvinder, transpersoner og ikke-binære. Dette er stedet hvor folk indenfor musikproduktion af alle genrer kan mødes, blive inspireret og møde nye samarbejdspartnere. eQ Fridays foregår den første fredag i måneden, undtagen i juli.

eQ Fridays er et samarbejde mellem Beats By Girlz Denmark, Rytmisk Center og DJBFA og er støttet af Tuborgfondet.